DAPATKAN HARGA PROMOSI SEKARANG

Seluar Jeans Strechable sampai size 56 !~

Jam
Min
Saat

Fatima Jeans ! Skinny & Straight Cut Jeans Stretchable sampai size 56 !~ Kompom Size Besorrr !~

Sis ada masalah macam dibawah, bila mencari seluar Jeans ?

Susah cari jeans yang selesa pakai lama-lama…

Dalam iklan tulis dan claim stretchable, tapi bila beli ketat pulak…

takde size besar, meleleh jer tengok orang beli jeans. kita badan besar tak boleh bergaya..

Jahitan tak kemas dan mudah kotor 

Jangan Risau...!

Fatima Jeans memang dicipta buat BRO!

Klik Play Video di bawah :

Play Video

Fatima Jeans ! Direka khas buat sis yang nak cari jeans Skinny & Straight Cut bersize Besar & Strechable !~

Dapatkan sekarang Promosi set COMBO 3PCS sedang berlangsung! Klik Butang di bawah

Kenapa Fatima Jeans patut menjadi pilihan hati sis ?

Kenapa Fatima Jeans patut menjadi pilihan hati bro ?

BARANG SAMPAI, BARU BAYAR

Anda akan dihubungi oleh Abang Posmen NinjaVan sama ada melalui panggilan telefon atau SMS sebelum mereka buat penghantaran.

DAPATKAN PROMOSI

FATIMA JEANS INI SEKARANG !

Stok sangat limited dan terhad!

3 HELAI FATIMA JEANS

RM 100

RM 237

2 HELAI FATIMA JEANS

RM 89.00

RM 158

1 HELAI FATIMA JEANS

RM 69.00

RM 79

SOALAN LAZIM

Seluar Skinny Fatima ada 1 pilihan warna dan pilihan size daripada 32 sehingga 56.

Material Skinny Fatima ini Kain Exclusive super Jeans Cotton comfy, sejuk, lembut.

sizing kami daripada 32 sehingga 56

Buat masa ini kami hanya keluarkan satu warna sahaja.

1 ke 3 hari. 
*disclaimer : sepanjang tempoh pkp mungkin akan mengambil masa sehingga 7 hari atau lebih.

Fatima Jeans © All right reserved.
Web Services by BUMBU AGENCY SDN BHD